החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/11/2007 | 20:44 | מאת: טלי

האם אוכל לקבל המלצה למנתח להחלפת מפרק ירך המוכר ע ,י קופ חולחם לאומית

26/11/2007 | 07:08 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לטלי שלום וברכה כאשר אדם ניצב מול הצורך לניתוח ההתלבטות הקשה ביותר הנה לבחור את המנתח. בחירת מנתח בנויה על אמון הדדי, על נאמנות והתחייבות הדדית. ה "חוזה" הזה קיים בכל מסגרת שהיא והמבחן העיקרי שלה הנה ברפואה הציבורית. כאשר המנתח שלך מבצע את הניתוח בנאמנות ודבקות ובטיב משובח במסגרת הציבורית, מסגרת שבה שכרו של המנתח קבוע ואינו תלוי במאומה, זהו המבחן הטוב ביותר. המערכות הביטוחיות השונות השאירו אלטרנטיבות למקרים של תורים ארוכים לניתוח, כל מערכת מבטחת והיתרונות והחסרונות שלה. (הכוונה לכללית מושלם, מאוחדת עדיף, לאומית זהב, חברות ביטוח שונות ועוד ) לצערי, למרות שחברי ועמיתי הנם מהמנתחים המעולים שבמדינה, אין באפשרותי להמליץ על מנתח היותו ואנו מחויבים במסגרת הפורום להמנע מכל המלצה אם ישירה ואם עקיפה אם בעניין מנתח, פרוצדורות ניתוחיות, תרופות וכדומה. לשרותך ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים