דלקת פרקים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/11/2007 | 23:00 | מאת: תמיר

שלום רב, אמי אשה בת 67 סובלת מזה מספר שנים מדלקת פרקים באצבעות הידיים וכל הטיפולים להקלה על כאבים לא מועילים. שאלתי היא אם ניתן לבצע ניתוח להחלפת מפרקי אצבעות? ואם כן, אבקש לקבל פרטים איפה יש מרפאות ו/או מומחים לקבלת ייעוץ בנושא ? תודה, תמיר

17/11/2007 | 22:06 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לתמיר שלום החלפת מפרקים קטנים באצבעות אצל אנשים הסובלים מדלקת מפרקים שגרונית קיימת מזה שנים, כאשר התוצאות ידועות וברורות, הנסיון הנצבר בעולם ובארץ ברור וחיובי. הניתוח מתבצע על ידי מספר מחלקות לכירורגיה של היד בארץ. לכן כדאי ומומלץ להתקשר למרפאות החוץ של בתי החולים באזור מגורייך ולברר אם ישנו שרות של מומחה יד, ולברר אם מתבצעים ניתוחים של החלפות מפרקים קטנים של כף היד באותה מחלקה. להבדק על ידי מומחה היד וכו'. בהצלחה ד"ר גרינטל

03/09/2008 | 21:10 | מאת: מנחם

אצבעות עקומות

מנהל פורום החלפות מפרקים