החלפת מפרק הברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/10/2007 | 12:07 | מאת: שמואל טהר

אני נמצא לפני הניתוח הנ"ל באסותא הנ"ל וברשותך אבקש לשאול : 1. אני אמנם אסתמתי - ובידי אישור של רופא ריאות לבצוע הניתוח , ונאמר לי כי שבוע לפני הניתוח אני אמור להפגש עם המרדים מה הסיבה ? 2. האם לדעתך אני אזדקק לשכור אח/אחות פרטיים ? שלהם אני זכאי להחזרים הכספיים מהבטוח. 3. אני בן 62 ולהערכתך תוך כמה זמן אוכל לחזור לעבודה ? מדובר בעבודה משרדית . אני חוזר ומודה מאוד על תשובותיך המצוינות והמסייעות מאוד.

10/10/2007 | 07:07 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשמואל שלום קיים גבול עדין בו ניתן לתת עצות ומחשבות ובין דיאלוג בין המנותח למנתח. כל אחת מהשאלות אותן שאלת חשובות וצריך לקבל אותן מהמנתח שלך בשיחה בניכם. השעה הגיעה בברכה ד"ר גרינטל

10/10/2007 | 09:46 | מאת: שמואל טהר

ד"ר גרינטל שלומות, הינך מאוד צודק בתשובתך ,ואכן כך אעשה, ושוב חן חן על העצות הטובות .

מנהל פורום החלפות מפרקים