החלפת מפרק הברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/09/2007 | 15:36 | מאת: יוסי

1.אני עומד לבצע החלפת מפרק בברך ימין ואלו הן שאלותי : 1.1 הניתוח באמצעות חב' הבטוח שלי , ויתבצע באסותא בת"א, בני משפחתי בקשו שאבדוק מדוע לא לבצע בבי"ח איכילוב שבו עובד המנתח , מה דעתך ? - אני חשבתי לתומי כי בבי"ח פרטי הרמה הטכנולוגית גבוה יותר ואישי - אולם הבנתי כי אינו נותן מענה לתסבוכת צפויות . האם יש בסיס לזה ? 1.2 במידה וזה נכון (הנני סובל מאסתמה )- ורופא ריאות אכן נתן את אישורו לניתוח בצרוף הנחיות למרדים ,האם לדעתך רצוי לבקש לבצע את הניתוח באיכילוב ? 1.3 זה מספר ימים אני חש כאבים קלים בירך בעמידה ממושכת, האם רצוי לשאול את המנתח או אין לכך כל קשר להחלפת מפרק הברך? תודה מראש על תשובותיך החשובות וגמר חתימה טובה

24/09/2007 | 11:40 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה הניתוח באמצעות חב' הבטוח שלי , ויתבצע באסותא בת"א,בני משפחתי בקשו שאבדוק מדוע לא לבצע בבי"ח איכילוב שבו עובד המנתח , מה דעתך ? ת: עניין זה הנו מאד אינדיוידואלי. יש מחלקות בהן אותו רופא שמזמין את המנותח הנו זה שמלווה אותו בזמן הניתוח ובמעקב אחרי הניתוח, ויש אחרות שאינן מאפשרות דרגה כזו של קשר בין המנתח והמנותח. אני חשבתי לתומי כי בבי"ח פרטי הרמה הטכנולוגית גבוה יותר ואישי - אולם הבנתי כי אינו נותן מענה לתסבוכת צפויות. האם יש בסיס לזה ? ת: מנקודת ראותי רמת הטפול הרפואי הניתוח בבית החולים הפרטי אינה שונה מהציבורי. אין דעת יכולה לסבול שני דרגים של טפול רפואי. יתכן הבדל בתנאי הדיור, בהמתנה לניתוח וכדומה אך לא במובן הרפואי בכל האספקטים שלו. בית החולים הפרטי המורשה לניתוחים אלו יודע לענות על בעיות של סיבוכים אחרת לא היה מקבל את האישור לבצע אותם.... במידה וזה נכון (הנני סובל מאסתמה )- ורופא ריאות אכן נתן את אישורו לניתוח בצרוף הנחיות למרדים ,האם לדעתך רצוי לבקש לבצע את הניתוח באיכילוב ? ת: זה מסוג העניינים שעליהם עליך לדון בשקט עם המנתח שלך. זה מספר ימים אני חש כאבים קלים בירך בעמידה ממושכת, האם רצוי לשאול את המנתח או אין לכך כל קשר להחלפת מפרק הברך? ת: אכן כן. בברכת חתימה טובה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים