נסיעה לחו"ל אחרי ניתוח החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/08/2007 | 14:35 | מאת: דינה

אני מתכננת טיול בסוף ספטמבר שיצא כ-4 חודשים לאחר הניתוח שלי. חוץ מהמגבלות הברורות של מרחקי הליכה האם יש סיבה לדחות את הטיול ?

18/08/2007 | 12:04 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה לכאורה ניתן כבר להיות חפשי ממגבלות ארבעה חדשים לאחר ניתוח להחלפת מפרק הירך. במצב מעין זה ניתן בעצם לחזור לפעילות מלאה אלא שלא תמיד הדבר כך, לעיתים ההחלמה איטית יותר, לעיתים עדיין לא מרגישים תקין לחלוטין ולכן צריך לקחת טווח ביטחון מאד רחב כדי להיות מעבר לסכנת הסיבוכים. לכן באם מתוכננת נסיעה לחו"ל צריכה להיות אפשרות פשוטה לדחות אותה במספר חדשים כדי לענות על מצב שההחלמה לא תהיה כמצופה. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים