פענוח אולטראסאונד עקב כאבים

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/12/2019 | 12:29 | מאת: רוני

מזה כחודש יש לי כאבים איומים לאורך רגל ימין ביצעתי צילום רנטגן ולא היה שום ממצא אורטופדי, באולטרסאונד אין בקע והודגם בסמוך לאספקט הקדמי של המרווח הפרקי ממצא ציסטי מולטילוקולרי בגודל 17 מ"מ החשוד לציסטה פרא-לברלית..אודה לך אם תוכל להסביר לי מה פירוש התוצאה.תודה

שלום ותודה על השאלה, לא בטוח שזו הבעיה ולא בטוח שזו האבחנה. ציסטה כזאת הינה לרוב לא גורמת לכאב. מומלץ בדיקה של אורתופד ואם יש אכן חשד שהכאבים ממפרק הירך אז לבצע MRI מיוחד על הזרקה למפרק הירך לצורך אבחון.( MRI Arthro)

מנהל פורום החלפות מפרקים