החלפת מפרק ירך כאב וקושי בתחילת דריכה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/01/2019 | 20:04 | מאת: עופר

בן 64. לפני 5 חודשים עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך בגישה הקידמית. סיימתי את הפיזיוטרפיה . הגעתי לטווח ותנועה מלאה ההליכה שלי השוטפת תקינה ללא צורך בעזרים . מתמיד בפעילות גופנית כולל חדר כשר ושחיה בכל תחילת הליכה יש לי כאב וקושי בדריכה באזור המפרק בצעדים הראשונים. קושי זה בא לידי ביטוי בעוצמה גדולה יותר לאחר פעילות האם יש בסימפטום זה בעיה לגבי הניתוח? האם הכאב יחלוף? אחרי כמה זמן לערך ? ומה הסיבה לתופעה זו ? תודה בברכה .

שלום לך, בהחלט יכול להיות עניין של החלמת הצלקות הניתוחיות הפנימיות. דבר שיכול לעיתים לקחת עד שנה להפחתה משמעותית בתופעות אלה. אין במה שאתה מתאר בכדי להדאיג מבחינת השתל. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים