החלפת מפרק ירך איזו שיטה עדיפה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

28/11/2018 | 12:38 | מאת: שרי

איזו שיטה עדיפה בניתוח החלפת מפרק ירך האם יש יותר סיכונים השיטה הקידמית בעתיד ? האם יש יותר מגבלות בתנוחות שינה לאחר החלפה בשיטה האחורית

שלום לך, באופן עקרוני ההבדל בין השיטות נוגע לשלבים הראשונים לאחר הניתוח. בגישה קדמית יש פחות כאבים ואין הגבלה מבחינת צורך בישיבה גבוהה או שכיבה כל הגב עם פיסוק. כך שבשלב הראשון יש עדיפות לגישה קדמית. מבחינת טווח ארוך לשתי הגישות תוצאות מצויינות. ואין הבדל ביניהם. בברכה, דר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים