לייזר לאחר החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/11/2018 | 13:11 | מאת: שירז

שלום ד״ר אני בת 24 ולפני כ3 חודשים עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך ימין השאלה שלי היא האם ניתן לבצע טיפולים להסרת שיער בלייזר ? ובפרט במפשעות ובאיבר המין? ניסיתי לברר בכל מיני מקומות אך התשובות לא חד משמעיות תודה ☺️

שלום לך, באופן עקרוני הלייזר עובד על בסיס חימום ומרחבת זקיק השערה. מבחינת המשתל אין כל מניעה מחימום העור.אך תמיד צריך לזכור שאם נוצרת כוויה או פצע זה יכול להיות מקור כניסה לזיהום לגוף ולכן חשוב לטפל מיידית. בברכה, דר׳ גרייב.

20/01/2019 | 09:16 | מאת: אחת

היי שירז, אני עשיתי הסרת שיער בלייזר. אני רק אוכל לומר לך אל תעשי במכונים!! יש לא פעם ולא פעמיים אנשים שקיבלו כוויות משמעותיות. אני עשיתי בקופת חולים ( לא מכון שעובד בקופת חולים) ובאמת עשתה לי רופאה ( אפילו בדקתי מספר רישיון) במכונים לעולם לא יעשה לך רופא ולייזר מותר אך ורק לרופאים. חשוב לציין, שההצלחה מאוד תלויה במבצע שיודע לכוון את התדר / פולס ואת אורך הגל ושאכן את מתאימה לטיפול. ככל שהשיער עבה כך זה מצליח יש לציין שבמפשעות הטיפול כואב יותר ממקומות אחרים. בכל מקרה לא משנה האזור, עם הזמן פחות שיער ולכן פחות כואב. לייזר מעכב את הצמיחה ל-3 ואפילו 5 חודשים. אם מבצעים טוב יש דילול משמעותי עד קרחות . שיערה שלא נפגעה טוב תמשיך לצמוח דק והלייזר לא יעבוד עליה. לכן לעולם לא תצאי חלקה לגמרי( למשל רגליים) .אלא עם קרחות. או ממש חלקה עם כמה שיערות פה ושם. בהצלחה

מנהל פורום החלפות מפרקים