הצלחת ניתוח מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/06/2018 | 22:41 | מאת: עדן

שלום, אני נמצאת תשעה שבועות לאחר תיקון של לברום קרוע במפרק הירך שבוצע בניתוח בארתרוסקופיה, כאשר לאור דיספלזיה קלה נמסר לי כי סיכויי ההצלחה של הניתוח הם סביב 75-80 אחוזים. נכון להיום, אני עדיין סובלת בדיוק מאותם כאבים שהיו לפני הניתוח, בכיפוף הרגל לכיוון הבטן עם רוטציה. זאת בנוסף לכאבים "חדשים" שיש לי מתהליך ההחלמה עצמו.. האם העובדה שעדיין כואב לי בתנוחה שתיארתי קודם, בשלב זה, מעידה על כך שהניתוח לא הצליח? תודה.

שלום, באופן עקרוני הצלחה קשה למדוד בזמן של תשעה שבועות. החלמה ראשונית של התפירה לוקחת 6 שבועות. שנית, מה מגדירים כהצלחה. יתכן והפחתה משמעותית בכאבים ותפקוד רגיל היא עדיין הצלחה גם אם הכאבים לא נעלמים. מציע שתמשיכי בפרוטוקול השיקום ותתייעצי עם המנתח בביקורת. בברכה, דר׳ גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים