התיאצות ניתוח מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

16/11/2017 | 10:54 | מאת: בלהה

הרופא המליץ לעבור ניתוח מפרק ירך בגלל הכאבים והסכוס נשחק רציתי לדעת אם כל המנתחים מנתחים בגישה קידמית שמעתי שפחות כואב אחרי הניתוח..רב תודה אל תשובתחה

שלום לך ותודה על השאלה. ניתוח החלפת מפרק הירך בגישה קדמית אכן נותן יתרון בחודשים הראשונים לאחר הניתוח מבחינת כאבים ושיקום מהיר יותר. לא כל מנתחי הירך מבצעים בגישה קדמית אך הרבה מהם כן. את הנושא תועל לברר מול המנתח עצמו. בכל מקרה מדובר בניתוח בעל שיעורי הצלחה גבוהים ללא קשר לגישה. בהצלחה דר׳ גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים