החלקה לאחר החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/10/2017 | 20:40 | מאת: ענת

אני בת 63. בדצמבר 2011 עברתי ניתוח של החלפת מפרק בהצלחה . לפני כמה ימים החלקתי על הרצפה ונפלתי בדיוק במקום המוחלף של המפרק. אך מיד קמתי . האורטופד של קופת החולים שבדק אותי כמה שעות לאחר האירוע אמר שאין פגיעה במפרק ואכן אני עושה הכל אבל יש לי כאבים, ובייחוד לאחר שיעור התעמלות . האם אני יכולה להיות מאה אחוז רגועה עם המפרק ? . תודה רבה

שלום לך ותודה על השאלה. מה שמדאיג בזמן נפילה זה החשש משבר. גם בשבר הכי פשוט יש כאבים ואפילו חזקים . כל עוד אין לך כאבים אין לך מה לדאוג. תמיד עדיף לפנות לבדיקה רוטינית אצל המנתח או מומחה להחלפות מפרקים אחר. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים