החלפת מפרק ירק בדיסלוקציה של שני פרקי הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/08/2012 | 18:19 | מאת: חגית

יש לי דיסלוקציה של שני פרקי הירך מלידה..אין סימטריות במיקום ויש הבדל של 4 ס"מ בין הרגליים (הנובע מהמיקום של מפרק הירך)...אני בת 45 וצריכה לעבור ניתוח להחלפה... האורתופד עימו התייעצתי אמר לי שאני צריכה רב אמן בתחום כי אין נסיון ארץ...בקיצר...למי אתה ממליץ לי לפנות לייעוץ?

14/08/2012 | 12:37 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לחגית שלום מבחינה מסוימת האורתופד שהתייעצת אתו צודק. אין מדובר בניתוחים סטנדרטים ולא כל מנתח מוכן לבצע אותם. מצד שני הניתוחים הללו מתבצעים ברוב בתי החולים הגדולים ואם יש מנתח שלא בטוח בעניין הוא בחפץ לב ינתב אותך לעמית שלו. אנו נמנעים מלהמליץ בפורום על מנתחים או בתי חולים, יכולים להעיד על עצמנו שברמב"ם הניתוחים הללו מתבצעים, אך שוב יש להדגיש כמעט בכל בתי החולים ישנם מנתחים עם נסיון בסוג זה של ניתוחים בברכה. ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים