amis Total Hip Replacement

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

23/07/2012 | 16:12 | מאת: אריאל

רציתי לדעת מהי שיטת amis Total Hip Replacement להחלפת מיפרק ירך האם זאת שיטה שעושים אותה בארץ גם והאם ההחלמה שלה היא יותר מהירה ופחות כאבים

16/08/2012 | 17:50 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאריאל שלום מדובר על אחת הטכניקות לניתוחי החלפת מפרק הירך בשיטה זעיר פולשנית.השיטות הזעיר פולשניות היו להיט בתחום הכירורגיה האורתופדית בעשור הקודם כאשר חלק מהיתרונות שיוחסו לשיטות אלו לא הוכחו, עקומות הלימוד איטיות ומעבר לכך, לטווח ארוך אין הבדל משמעותי בתוצאות בין הטכניקות המקובלות לשיטות הזעיר פולשניות. מעבר לכך? יתכן ובעתיד תהיה פריצת דרך בעניין זה אך לגבי המטופל של 2012 עליו לחשוב היטב טרם שיחפש מומחה בתחום בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים