סוכר נמוך לאחר אכילת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/03/2015 | 22:54 | מאת: מירי

לא חולת סוכרת-האם מצב שבו חצי שעה לאחר אכילת מתוקים נותן סוכר 110 מעיד שיש רמת אינסולין גבוהה בדם שלא מאפשרת עליית סוכר לאחר האוכל?או שפשוט הסוכר אצלי נספג לאט במעיים

10/03/2015 | 10:40 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עח מנת להעריך אם תגובת הסוכר ל"מתוקים" היא מופרעת-יש לבדוק כמו שצריך על ידי העמסת גלוקוז בכמות מוגדרת (75גרם) ובדיקת תגובת רמות הסוכר בדם בזמנים קבועים. לפעמים יש מצבים של מבר מהיר של המזון בקיבה או "תסמונת ההצפה" שאותם ניתן לאתר במחנים של תגובת הגלקוז בדם והתגובה הלבלבית.

מנהל פורום סוכרת