טרוליסיטי -בעיות במערכת העיכול?

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/03/2017 | 15:11 | מאת: שאול

שלומות, אני סוכרתי וותיק, לאחרונה התחלתי לקחת טרוליסיטי במקום ויקטוזה(לצד ג'ארדינס, נובונורם ומטפורמין) יום בערך לאחר כל אחת משתי הפעמים שהזרקתי טרוליסיטי התפתחו לי שלשול, גזים וחוסר נוחות במערכת העיכול. קראתי באינטרנט שאלו אכן תופעות לוואי מוכרות לתרופה.(לא נאמר לי מראש עי הרופא). האם להפסיק, או שיש סיכוי שהתופעות ייעלמו?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך שאול לטרוליסיטי יש הרבה תופעות לואי במערכת העיכול- כאבי בטן, שלשולים, נפיחנות, רגורגיטציה של חומצה מהקיבה לושט, בחילות הקאות וכיוצא בזה היא גם לא מומלצת לכאלו שיש להם גסטרופרזיס (השהיית מעבר המזון בקיבה) או הפרעות עיכול ידועות קודמות לדברי היצרן התופעות חולפות עם הזמן (שאלה כמה זמן) לכן אם יש לך את התופעות הללו התייעץ עם הרופא שלך למעבר לאנלוג GLP אחר

מנהל פורום סוכרת