זיהום ברגל סכרתית לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/02/2017 | 18:55 | מאת: איריס

שלום רב, אבי בן 75, עבר ניתוח מעקפים. לצורך כך הוצא וריד מרגלו. הרגל מאוד נפוחה, בצקתית ואדומה, ושלושה שבועות לאחר הניתוח, עדיין לא הוצאו כל הסיכות. במהלך תקופה זו אבי קיבל 3 סוגים של אנטיביוטיקה: ציפרודקס, צפוויט ודיספטיל. אף סוג לא נראה כעוזר. מה מומלץ לעשות?

26/02/2017 | 14:53 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לאחר ניתוח מעקפים החלמת הרגל ממנה הוצא הוריד היא תהליך שךןקח זמן (בעיקר אם החולה סוכרתי). יש להשאר במעקב הרופא שניתח או אורטופד תוך המשך כיסוי אנטיביוטי מתאים ולהיות סבלני. בסוף הכל מסתדר.

מנהל פורום סוכרת