טחורים ותזונה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

08/03/2014 | 22:58 | מאת: אלמוג

על פי מה שראיתי בפורום כתוב שלא כדאי לשתות קפה. האם זה רק רפשה שחור או שזה כל משקה שיש בו קפאין: קפוצינו,נס על חלב וכו'..?

09/03/2014 | 14:44 | מאת: ד"ר אולגה רז

לא מובן לי מאיפה לקחת את זה. אין היום המלצה לאיסור שתיית הקפה, אם כי אנשים ספציפיים שקפה מפריע להם להירדם או גורם לדפיקות לב. באופן עקרוני, ידוע היום שקפה בכלל עוזר במניעת סוכרת, אלצהיימר, פרקינסון, בעיות בכבד ועוד. אם אין בעיות מיוחדות שקפה גורם להן, אז אין מניעה לשתות מספר כוסות קפה ביום, מכל סוג

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה