מיץ רימונים וסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/01/2014 | 19:04 | מאת: אמיר

בן 58 בריא לחלוטין לא מעשן עושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות ליום משתדל לאכול דלת שומן בגלל כולסטרול כללי 240 הטוב 50 הרע 170 לא נוטל תרופות לפני 3 שנים התגלה אצלי סרטן הערמונית נותחתי וקיבלתי הקרנות וכעת מצבי מצוין רמת פסא לא מדידה שותה כוס מיץ רימונים כל יום [בסוף עונת הרימונים קונה סוחט ומניח במקרר בקבוקים וכך שותה כמעט כל השנה} בבדיקות דם אחרונות החלה עליה ברמת הסוכר אין לי סכרת והשאלה מה עושים נהגתי לשתות לאחר ארוחה עיקרית ?

06/01/2014 | 15:54 | מאת: ד"ר אולגה רז

עם הגיל - העליה בסוכר מהווה תופעה ידועה. הייתי מורידה, עד כמה שאפשר, את כל מה שמכיל סוכר, או משאירה את המינימום. כדאי לעקוב אחר ערכי הסוכר ובמיוחד לעשות בדיקה של המוגלובין A1C

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה