חומצה פולית

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

28/12/2013 | 20:12 | מאת: אנונימית

שלום רב מבקשת לדעת איזה תוסף מזון הנך ממליצה לילד שהינו בקו המינמ' לחומצה פולית. הנובע מאי אכילת פירות וירקות . כן האם הפתיתים החדשים שמהווים 25% ירקות אכן תורמים לחסרים שיכולים לנבוע מאי אכילת ירקות גם לאחר תהליך האפיה. תודה מראש

30/12/2013 | 16:00 | מאת: ד"ר אולגה רז

ילד שלא אוכל ירקות ופירות כדאי לתת תוספת ויטמינים מיוחדים לילדים שמכילים את כל הויטמינים שנמצאים בפירות וירקות וזה לא רק חומצה פולית, שהיא דווקא פחות בעייתית, אלא ויטמין C וובטא קרוטן

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה