בדיקות דם

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

12/12/2013 | 21:14 | מאת: גלית

שלום ד"ר אולגה רז, אני בת 23. לא קיבלתי שנתיים מחזור . יש לי אמנוריאה משנית. לפי בדיקות הדם והפרופיל ההורמונלי - מהי הסיבה לכך שהפסיק לי לחלוטין המחזור? VITAMIN D (25-OH) = 81.3 nmol/L TSH = 0.33 mIU/L T4- FREE = 13.8 pmol/L VITAMIN B12 = 994 pmol/L FOLIC ACID = >40 GLUCOSE = 76 mg/dl UREA = 19 mg/dl CREATININE = 0.84 mg/dl URIC ACID = 3.5 mg/dl SODIUM = 135.0 mEq/L POTASSIUM = 4.39 mEq/L CALCIUM = 9.77 mg/dl PHOSPHORUS = 4.8 mg/dl PROTEIN-TOTAL = 7.5 g/dl ALBUMIN = 4.9 g/dl CHOLESTEROL = 195.3 mg/dl TRIGLYCERIDES =54 mg/dl CHOLESTEROL- HDL = 78 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc = 106.0 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL = 117 mg/dl BILIRUBIN-TOTAL = 0.6 mg/dl BILIRUBIN-DIRECT = 0.19 mg/dl GOT (AST) = 15 U/L =ALK. PHOSPHATASE 38 U/L CK-CREAT.KINASE(CPK) = 61 U/L WBC = 4.1 K/ul RBC = 4.40 M/ul HB = 12.1 g/dl HCT = 37.9 % MCH = 27.5 pg =MCHC 31.9 g/dl RDW = 14.7 % MCV = 86.1 fL NEUT% = 53.8 % LYM% = 37.8 % MONO% = 4.6 % = EOS % 1.3 % BASO % = 0.8 % LUC% = 1.6 % NEUT.abs = 2.2 K/ul LYMP.abs = 1.6 K/ul MONO.abs = 0.2 K/ul EOS.abs = 0.1 K/ul BASO abs = 0.0 K/ul LUC abs = 0.1 MACRO% = 0.3 MICRO % = 1.6 HYPER% = 0.3 HYPO % = 7.5 MICRO%/HYPO% = 0.2 ESTRADIOL (E-2) <70 SHBG 76.6 nmol/L FREE ANDROGEN INDEX 1.2 TSH 0.33 mIU/L T3- FREE 3.0 pmol/L T4- FREE 13.8 pmol/L LH 0.90 IU/L FSH 6.60 IU/L PROLACTIN 150.2 mIU/L PROGESTERONE <2 BETA-HCG <5 TESTOSTERONE- TOTAL 0.90 nmol/L ANDROSTENEDIONE 4.74 nmol/L DHEA SULPHATE 9.01 µmol/L

18/12/2013 | 16:13 | מאת: ד"ר אולגה רז

אי מציעה לך לפנות לאנדוקרינולוג שיבדוק באופן יסודי את הסיבות ההורמונליות להפסקת מחזור במקביל לגניקולוג שיבדוק את הנושא מבחינה פיזיולוגית של מבנה ותפקוד של מערכת הרביה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה