תינוקת אחוזון 100

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/11/2013 | 18:01 | מאת: מירי

שלום . תינוקת שלי בת 4 חודשים אחוזון 100. היא שוקלת 8 קילו , גובה 62 סמ . היא יפיפייה , פעילה ומפותחת לגילה. היא אוכלת מטרנה, 5 ארוחות של 120 וארוחה אחת של 180. בין לבין היא מנשנשת ציצי(אין שם יותר מידי, אני משארת שלא יותר מ100

10/11/2013 | 19:06 | מאת: ד"ר אולגה רז

המשקל באמת גבוה מידי ביחס לאורך. נשאלת השאלה למה היא צריכה "לנשנש ציצי"? לדעתי, את צריכה להפסיק את ההרגל הזה ולתת לה רק אוכל. אני מציעה גם לא לתת לה דייסות אלא רק תחליפי חלב. מקווים במצבים אלה שכשילד יתחיל ללכת ולהוציא יותר אנרגיה, הוא יירד במשקל בהתאם לגיל ולאורך. האם יש לכם אנשים שמנים במשפחה?את, בעלך, סבים, סבתות? גם לזה יש משמעות.

11/11/2013 | 20:49 | מאת: מירי

מהתחלה היה חשוב לי להניק הנקה מלאה, אך לצערי אחרי מאמצים רבים לא היה לי מספיק חלב. הסיבה שאני לא מוותרת על הנקה עד עכשיו זה כי אני רוצה שתקבל את היתרונות של חלב אם , היא מאוד נהנית וזה מרגיע אותה . אני ובעלי רזים, גם כולם במשפחה חוץ מאמא שלי שעברה ניתוח לקיצור קיבה (עכשיו גם היא רזה). כרגע התינוקת בת 4 חודשים, מתי לדעתך להתחיל במוצקים ובאיזה כמויות? האם זה אומר שתהיה לה בעיית משקל בעתיד? תודה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה