תודה רבה לד"ר אולגה רז

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/10/2013 | 17:06 | מאת: סיגלית

אכלתי בכל יום 100 גרם בוטנים ו-100 גרם אגוזי מלך ולא הבנתי את המשמעות של הכמות קלוריות... האם באמת ב-100 גרם בוטנים יש 600 קלוריות? האם הקלוריות של הבוטנים משמינות? האם זה כל כך נורא לאכול בכל יום 100 גרם בוטנים ו-100 גרם אגוזי מלך? מה יש בזה שזה משמין? הבוטנים נראים לי כאילו שחבילה של 200 גרם זה כלום!!! קשה לי לעכל את זה שבוטנים משמינים. תסבירי לי בבקשה מה יכול לקרות לי אם אני אמשיך לאכול בכל יום 100 גרם בוטנים ו-100 גרם אגוזי מלך???

14/10/2013 | 13:57 | מאת: ד"ר אולגה רז

את כמות הקלוריות ניתן לראות באינטרנט. זה אכן כ-650 קלוריות ל-100 גרם. מה שמשמין באוכל זה הקלוריות וככל שאוכלים יותר קלוריות - יותר משמינים. מאוד פשוט ונראה לי מאוד מובן. אין הרבה מקום להתפלא. ומה יקרה לך אם תאכלי כל יום 1300 קלוריות נוספות - תראי בעצמך בהמשך

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה