אבקת פוליקוז לדיאטת השמנה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

08/10/2013 | 12:13 | מאת: אדי

אני בן 30 ומעוניין להעלות 2-3 קילו למשקלי האם אבקת פוליקוז אינה פוגעת בתפקוד הכליות ?(לי יש כליות פוליציסטיות ולאימי שנוטלת פוליקוז קרובה לאי ספיקת כליות סופנית) כמו כן מעוניין לדעת אילו מזונות אפקטיבים במיוחד להעלאה מהירה במשקל

10/10/2013 | 15:06 | מאת: ד"ר אולגה רז

פוליקוז זה בסה"כ סוכר שבנוי משרשראות יותר ארוכות ולכן אין לו טעם מתוק ולא אמור לגרום לנזק כלייתי. השאלה שישר עולה לראשי: מה עושה 2 ק"ג עלייה במשקל לגבר בוגר? מזה משנה לך 2 ק"ג יותר או פחות. הרי אין שום משמעות ל-2 ק"ג. אם אתהנשקל במאזניים שונים, תוכל לקבל הבדלים של 1-2 ק"ג. באופן עקרוני, המזון שהוא גם בריא וגם מעלה במשקל זה שקדים ואגוזים מסוגים שונים (אם אתה לא אלרגי), טחינה, אבוקדו.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה