קולה זירו - מפריע לדיאטה משמעותית?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/08/2013 | 20:23 | מאת: חנן

אני מכור לשתיה מתוקה ובמיוחד לקולה , התחלתי לשמור על תזונה מאוזנת תפריט של 1200 קלוריות שמורכבות מכמה ארוחות במשך היום ואני עומד  בתפריט , השאלה שלי היא כזאת אני לא מצליח /לא רוצה לרדת מקולה אז עשיתי ויתור ועברתי לקולה זירו מקולה רגילה ואני שותה כל היום רק קולה , השאלה האם זה מפריע לתפריט שלי למרות שכמעט אין קלוריות במשקה ??

26/08/2013 | 16:06 | מאת: ד"ר אולגה רז

קולה זירו לא מפריעה לירידה במשקל ולתפריט בריא, אם כי נראה לי ש-1200 קלוריות זה מאוד קיצוני, במיוחד אם אתה צעיר וגבוה. כדאי להתייעץ באופן אישי עם דיאטנית קלינית שתקבע כמה קלוריות עליך לצרוך ביום

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה