דר' אולגה, קיים תחליף לתרופת הפלא רדוקטיל שסולקה?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

21/07/2013 | 11:02 | מאת: שולי

שלום דר' אולגה רז, הצלחתי לרדת לפני כשנתיים מ-130קילו ל-80קילו, (גובה 180), תוך חצי-שנה, בעזרת כדור הפלא רדוקטיל-15 פעמיים ביום....כשהיגעתי ל-80קילו מישרד הבריאות שלנו, הוציא את הרדוקטיל מחוץ לחוק, ביגלל "מסוכן ללב"...עאלק...וזאת בניגוד ל-FDA שמאשר אותו אפילו בלי מירשם של רופא, עם אזהרות לחולי-לב.... רופא המישפחה שלי, (כבר 20שנה), הסביר לי שהרדוקטיל גורם להפסדים נוראים לחברות שמוכרות לנו כול מיני אבקות-הרזייה, שלא שוות כלום ולכן הן "תרמו" הרבה כסף, כדי לשכנע את הפקידים הבכירים של מישרד הבריאות של מדינת היהודים, להוציא את תרופת הפלא הזאת מחוץ לחוק...מה שאי-אפשר לעשות ל-FDA, שהוא בלתי ניתן לשיחוד.... אם אני אקנה את התרופה הזאת מארה"ב או אנגליה בדואר, זה יעלה לי 800שקל בחודש ואינני מסוגל לעמוד בהוצאה כזאת... האם מישהו מכיר תרופה שמסוגלת להחליף את הרדוקטיל, שמישרד הבריאות היקר שלנו לא הוציא אותה אל מחוץ לחוק, עקב הפגיעה בחברות היקרות שמוכרות לשמנים/ות "אבקות-הרזייה" בישראל?... תוך שנה וחצי מאז שהרדוקטיל סולק החוצה, חזרתי בחזרה מ-80קילו ל-120קילו...ו-800שקלים בחודש ממש אין לי.... מישהו מכיר תחליף לתרופת הפלא הזאת, שאפילו את מצב-הרוח לא קילקלה לי באותה חצי-השנה שירדתי בעזרתה 50קילו...או שהשאלה שלי היא שאלה רטורית, כי כול תרופה שבאמת תחסל את התיאבון, הפקידים הבכירים של מישרד-הבריאות ידאגו לסלק אותה החוצה, לאחר "שיכנוע" של אותן חברות שעושות מיליונים ממכירת כול מיני אבקות-הרזייה חסרות-תועלת???...ראשון21/07 -- בתודה!

21/07/2013 | 15:51 | מאת: ד"ר אולגה רז

שלום שולי, לצערי, רדוקטיל הורד גם באיחוד האירופי, גם בישראל ולדעתי גם בארה"ב. אני מסכימה איתך שמאוד חבל כי התרופה היתה מצויינת וגם הניסוי שבעקבותיו התרופה הורדה היה עשוי במתודולוגיה לא נכונה ולדעתי נעשה דוקא באנגליה. נראה לי שבאופן חוקי לא ניתן לרכוש היום את הכדור המקורי משום שהחבקרה הודיעה שהפסיקה ליצרו. לידיעת, משרד הבריאות הוציא אותו משימוש אחרי האיחוד האירופי אבל כניראה שלא היתה לו ברירה. זה כניראה מקרה בו בו לא ניתן להאשים את משרד הבריאות בשחיתות. אחת ממטרות הכדור היתה שבזמן נטילתו בן אדם לומד לאכול מחדש ביתר קלות. במקרה שלך הוא עזר לך לרדת במשקל אך יכול להיות שלא רכשת הרגלי אכילה כאלה שיוכלו לעזור לך לשמור על המשקל שהשגת. את זה אף כדור לא יוכל לעשות בשבילך. עד כמה שידוע לי, כיום קיים כדור שנקרא "רזין" - תסדקי. ו"קסניקל" שבדר"כ לא ממש עוזר. לגבי רזין - איינני מכירה את הפעילות שלו. בהצלחה

21/07/2013 | 16:52 | מאת: שאול

דר' אולגה היקרה, הייתי אוכל שני סנדוויצ'ים ביום רזים וקלים, אחד בשעה 1200 ואחד בשעה 2000 בערב, לפניהם הייתי בולע טבליה של רדוקטיל-15 ותאמיני לי שאת הסנדוויץ' הייתי אוכל בחוסר חשק...אבל אישתי נישבעת לי, שהיה לי מצב-רוח מצויין באותה חצי-שנה שירדתי 50קילו... איך אני יכול להזמין באינטרנט 60טבליות רדוקטיל-15בחודש, תמורת 800שקלים גם מארה"ב וגם מאנגליה?...כתוב באותיות קידוש לבנה שזה אורגינלי עם היתחייבות ואני גם ראיתי בתמונה, שזה בדיוק מה שהישתמשתי אז לפני שנתיים.... אני גם יכול להזמין 15טבליות של 15מג תמורת 280שקל בשביל ליבדוק אם זה האורגינל.... בטוחני דר' אולגה יקרה, שאם היו חברות שמוכרות כול מיני אבקות-זיקפה לגברים בהרבה כסף, מישרד הבריאות של היהודים היה מוציא את הויאגרה, הלוויטרה והסיאליס שגם מסוכנים ללב אל מחוץ לחוק.....למזלו של העם היהודי, אין אבקות-זיקפה כאלה למכירה....אם היו אבקות כאלה למכירה, לא היינו זוכים לקבל ויאגרה בהנחה והיינו צריכים להזמין באינטרנט מה-FDA....צר לי דר' אולגה, אבל איבדתי אימון ביושר ובהגינות של הפקידים הבכירים של העם היהודי....אני בן 53, בגיל 23 לא הייתי ככה סקפטי ותאמיני לי שהאמנתי שאנחנו העם הכי טוב בעולם...היום לצערי ניראה לי, שאנחנו במקום הראשון בשחיתות מבין המדינות המערביות הדמוקרטיות ובמקום השני הרבה אחרינו למטה רוסיה.... הרבה תודה לך דר' אולגה היקרה....אני מקשיב לך באדיקות כול יום שישי ב-FM103....אני חושב שאני אנסה את ה-רזין, למרות שרופא המישפחה הטוב שלי אמר לי לפני שבועיים ,שה-רזין לא מופיע במחשב של מכבי שלו.....ראשון27/07שעה1700 - שאול

01/12/2013 | 07:17 | מאת: נטלי

אני מחפשת כבר כמה חודשים חברה בחול שמוכרת את הכדור המדה ים הזה . רק מי שלקח בעבר מבין עד כמה הוא מציל חיים. אפשר לינק בבקשה? זנ ממש יעזור לי. תודה

14/08/2019 | 12:07 | מאת: דוד

שאול האם היית מפחית קלוריות +הרדוקטיל או שהיית ממשיך לאכול רגיל ומרזה בגלל הרדוקטיל?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה