פיטוסטרולים כתוסף להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/06/2013 | 16:29 | מאת: ורדה

שלום אשמח לדעת האם זה נכון שניתן להוריד את רמת הכולסטרול ע"י לקיחת פיטוסטרולים (קניתי פיטוגארד, של טבע ). הכולסטרול שלי מעט מעל 200. כמו כן האם ניתן לקחת אותו לתקופה ארוכה או שזה מוגבל..האם יש לזה השפעה על פרמטרים אחרים של הגוף . תודה מראש בברכה ורדה

05/06/2013 | 16:49 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ורדה, אני ממליצה לך להפנות את שאלותייך אלה ליצרן, לשירות הלקוחות. יש לזכור, השפעת תוסף תזונה כמו גם תרופה, היא תמיד אינדיבידואלית. יש לנסות כדי לדעת האם וכיצד ישפיע על גופך. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה