חייבת עצה!

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

29/05/2013 | 10:11 | מאת: לידור

אני בת 21 והמשקל שלי הוא ממוצע, כלומר גובה 158 ומשקל 54, הבעיה העיקרית שלי היא שרוב השומן שלי מתרכז בבטן וזה מאוד מאוד מפריע לי במיוחד בקיץ (ובמיוחד כשכל שנה חברות שלי ואני נוסעות לאילת לחופשה), אני תמיד מתכסה באזור הבטן כי אני מרגישה לא נעים. מה אני יכולה לעשות בנידון? איך אוכל להוריד את השומן בבטן?

30/05/2013 | 08:55 | מאת: לידור

אשמח אם יתייחסו להודעה. תודה.

02/06/2013 | 15:05 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך לידור, לצערינו, אין דרך לרזות באזור מסוים בגוף. כששומן יורד מהגוף זה קורה בכל אזורי הגוף. מאידך, ניתן לבצע תרגילי התעמלות לחיטוב הגוף ולכוון אותם לאזור הבטן. את מוזמנת להתייעץ על כך עם מאמן כושר. בהצלחה!

02/06/2013 | 16:18 | מאת: נטע

מנסיון שלי זה לא ממש נכון התגובה שקבלת. אני קבלתי את הגנים של אבא שלי וקבלתי את ההשמנה הבטנית, זה תמיד היה האזור הכי בעייתי שלי. לפעמים תרגילי חיטוב עובדים אבל קודם צריך לשרוף שומן שם שידוע שהוא עקשן יותר. אני הייתי אצל נטורופתית שנתנה לי המלצה על הידרוקסי ציטראט, זה של סולגאר וזה עשוי מקליפות של פירות ככה שזה טבעי וזה ממש עובד על השומן הבטני. את יכולה להתיעץ לגבי זה גם

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה