מישהו שמע על מטאבול?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/04/2013 | 11:37 | מאת: שרה

מישהו ממכם ניסה את המוצר מטאבול?

09/04/2013 | 14:38 | מאת: גלית אלדרוטי

צר לי, אך לא.

09/04/2013 | 20:20 | מאת: רן

אני רכשתי ערכה מחוזקת לפני כחודש ומרוצה מאוד, אני עוקב אחרי כל ההוראות שבאו בחוברת וממש וירדתי 6 ק"ג בחודש הראשון, יש לי עוד 10 לרדת ואני בבית

08/11/2013 | 05:40 | מאת: אפרת

מה זה ערכה מחוזקת?

09/04/2013 | 15:40 | מאת: אולגה

אני התקשרתי לBIOTEVA תזונה נבונה (החברה) לקבל מידע על הכדורים ששמעתי עליהם דרך חברה מהעבודה שירדה יפה מאוד, ואוכלת גם פחות.. החלטתי לנסות ואני חייבת לציין שאני מרוצה, פחות רעבה, והבטן רגועה!.. אני מאוד ממליצה. וכמו שאמרת הכדור טבעי .

12/04/2013 | 07:42 | מאת: אלנה

אודה לך אם תוכלי לעזור לי בבקשה? איפה קנית וכמה שילמת ,תודה!!

02/06/2013 | 11:45 | מאת: אלנה

לא ניסיתי מטאבול נעזרת בדייט2 +CLAליידי בבוקר ואחרי זה השייק הירוק של אייל ....אני יורדת בכייף ...בראש אני יודעת ש אכלתי מה צריך ירוק +פירןת המשך היום זה לשתות ולאכול דברים אמיתיים אוכל חם ולא בכמויות !!!הכל בראש לפחית קמח לבן ועוד טיפים של אייל מרון ...גוף נקי מחומרים מזיקים סוכר וכל הE--באריזות של המזונות חטמרי טעם ןריח ועוד ...הגוף שלנו לא יכול לפרק וזה הההגורם להשמנה...מה כן קמח מלא חזה עוף ביצה פירות ירקות מבושלים קטניות מלא מתכונים טובים וקלים ...הכמויות ..זה אנחנו!!מפסיקה לאכול בשעה18 אם לא אכלתי מספיק אני שותה משהו חם תה עם חלב תגרנולה קינמון !!

03/06/2013 | 20:53 | מאת: אורטל

תודה אלנה

11/02/2014 | 13:40 | מאת: תמם ויויאן

אם את אומרת שאת מרוצה אפשר לראות תמונה שלך לפני ואחרי כדי להיט בטוחים שזה בסדר

25/02/2014 | 16:07 | מאת: אתי כהן

היי, יש לי ניסיון רב בכדורים של דיאטה והכדורים האלו, לא עזרו לי לרדת גרם. המשקל שלי כשצרכתי אותם היה 55 ק"ג ולא הורדתי גרם. עם כל הקושי צריך לסתום את הפה לדברים לסוכרים ולפחממות (לא לגמרי לפחממות) וביחד עם ספורט, הכי נכון!!! בהצלחה!!!

20/03/2014 | 14:34 | מאת: אפרוני מריאלה

ראשית רציתי לדעת אם אכן הכדור פועל לכמה זמן יש באריזה ומה העלות של המוצר כי היום קיימים המון כדורי הרזייה שמבטיחים תוצאות

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה