הצילוו

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/04/2013 | 16:39 | מאת: ליאת

שלום רב, אני כ5 חודשים אחרי לידה משקלי אחרי הלידה היה 83 היום אני שוקלת 67 וגובה 154ולא מצליחה לרדת גרם!! אני עושה ספורט משתדלת להוריד פחממות מהתפריט וכלום לא קורה ממה זה יכול להיות? אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב

04/04/2013 | 16:48 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך ליאת, ראשית, מזל טוב!!! לעניין משקל, עד כה ירדת מאד יפה במשקל, בקצב מרשים. 16 ק"ג בחמישה חודשים בהחלט הישג מרשים. כעת אני מניהח שנותרו העודפים האחרונים, שלעתים דורשים מאמץ גדול יותר.את עושה ספורט וזה מצויין. תלוי איזה ספורט והאם אכן אפקטיבי לירידה במקל...? אין כל צורך לוותר על פחמימות לשם הרזייה. יש בהחלט להפחית מאד כמו תשומן וסוכר, לוותר על ממתקים וחטיפים עתירי קלוריות. אך כדי לרזות צריך לאכול! אני מזמינה אותך להכיר את השיטה שלנו. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/. בחרי לך את הקבוצה הנוחה לך ובואי להנות מתוכנית אכילה שפויה ובריאה, תמיכה וליווי צמוד של קבוצת תמיכה עם מנחה שבעצמה ירדה במשקל אצלנו ושומרת על כך כבר שנים.אם הינך מניקה יש לנו תפריט מתאים עבורך. את מוזמנת למפגש הכרות ללא התחייבות. פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

07/04/2013 | 10:30 | מאת: אתי

אני 1.60 שקלתי לפני הלידה 70 היום אני 58 קילו בזכות תזונה נכונה ובשילוב תוסף תזונה טבעי גולד פייבר של סופה רב העוזר לי לשמור על משקל תקין וחילוף חומרים מהיר בגוף.

07/04/2013 | 18:46 | מאת: טליה

נדמה לי שכדי להתחיל בתהליך הרזייה בצורה נורמלית עדיף לעבור ניקוי רעלים קודם, מזל טוב על הלידה! נסי להיכנס לאתר כמו בית טבע בריאות, יש שם מלא סוגים של דיאטות שמתאימים לך, וגם יש להם מכונה מסוימות אם יש לך בעיות בריאותיות כלשהן ואז תדעי אם זה קשור [חס וחלילה]

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה