השמנה לאחר סופ"ש במלון

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/03/2013 | 17:41 | מאת: יוסי

שלום, אני מקפיד על ספירת קלוריות באמצעות יומן ויורד יפה במשקל. שהיתי 3 ימים במלון ואכלתי הרבה. הרשתי לעצמי להנות. יחד עם זאת גם הייתי פעלתן מאוד שחיתי עם הילדים התרוצצתי בקניונים, רכבתי על גמלים וגלתי בים וכו... וכו.. אני כבר 4 ימים אחרי החזרה מהמלון. עליתי 3 ק"ג. אמנם אכלתי כדבעי, אבל בוודאי שב- 3 ימים במלון לא הרבצתי 18000 קלוריות מעל התפריט היומי (אני מניח שכל קילו זה 9000 קלוריות, כמו שמן). אני בן 46, שוקל 109 קילו, והגובה 1.80. עד עתה במשך 9 חודשים ירדתי 8 קילו. אך להבין את מצבי? תודה לעונים.

20/03/2013 | 21:43 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך יוסי, שאלתך מאד מובנת, אכן מתסכל כיצד כל חריגה בשגרת האכילה מייד מתבטאת במשקל. לדעתי, העלייה נובעת כנראה מפער מאד גדול בין מה שאתה רגיל לאכול בשגרה (מכסת הקלוריות היומית) לבין מה שאכל בחופשה.כשהגוף נמצא זמן רב בתהליך אכילה מבוקר עם צריכת קלוריות מוגבלת, כל קלוריה נוספת שנכנסת מייד נאגרת והופכת לשומן.אני מציעה לך לא להתייאש. חזור לשגרה שלך, במידה ואינך עושה פעילות גופנית, זה הזמן לשלבה בתהליך באופן קבוע. אני מזמינה אותך להכיר את השיטה שלנו, להנות מתמיכה קבוצתית מידי שבוע והנחייה מקצועית של מנחה בוגרת השיטה השומרת על משקלה התקין מזה שנים. להלן קישור לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/ בחר את הקבוצה הנוחה לך, הינך מוזמן להגיע למפגש הכרות ללא התחייבות.פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

21/03/2013 | 07:14 | מאת: יוסי

כפי שאת מסבירה, כדי לעלות ב 3 קילו עלי לצרוך כ 25000 קלוריות יותר מהתפריט הרגיל שלי. אין סיכוי לכל אדם לצרוך כזו כמות קלוריות במלון ובוודאי שלא עשיתי כך.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה