צימוקים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

17/12/2012 | 06:25 | מאת: שוני

שלום רב אני בן 41 גובהי 185 משקלי 88.8 בריא בדרך כלל אוכל מאוזן לפי תפריט עוסק בפעילות גופנית מאוזנת ומגוונת שאלתי היא בבוקר הייתי אוכל שתי פרוסות קמח מלא קל עם גבינה חמש אחוז וירק כעת החלפתי כי נמאס לי מהלחם עם הגבינה ואני אוכל שלוש כפות קווקאר שלוש כפות סובין שיבולת שועל כף סובין חיטה חלב דל תפוח עץ חותך לי אותו קוביות שלושה אגוזי מלך וחופן צימוקים בהירים . שאלתי האם זה יכול להיות שבגלל זה עליתי במשקל או שזה ארוחת בוקר בסדר בתור ארוחת בוקר האם צריך לשים פחות צימוקים או לוותר על הפרי כי בשאר היום לא שיניתי כלום לפי התפריט רק בבוקר שיניתי קרוב לשבועים . אשמח לשמוע יותר ממך על הכמויות הנדרשות בסוג האוכל שציינתי כדי לא לחרוג תודה מראש שוני

23/12/2012 | 17:41 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום שוני, בחרת מונות נפלאים לארוחת בוקר, רק שהסך הקלורי שלהם עולה על ארוחת הבוקר הקודמת שלך. אם אכן לא שינית דבר נוסף אזי העלייה תיתכן מכך. אני ממליצה לך להרכיב את ארוחת הבוקר הזו מ: 3 כפות קווקאר 1 כף סובין 1 כף סובן חיטה 1/2 תפו"ע 1 כף צימוקים 2 אגוזים חלב דל ארוחה זו אמורה להשביע אותך והיא מכילה פחות קלוריות. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה