רדוקטיל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/02/2007 | 18:24 | מאת: שירית

ראשית ברכות חמות לרגל פתיחת הפורם( שהכי נחוץ מבחינתי)... שאלתי היא לגבי התרופה רדוקטיל 15 מ"ג. לקחתי בעבר ואכן היתה לה השפעה עליי ורזיתי המון אך נתקעתי במשקל והפסקתי כך כמה פעמים, הפסקתי לנטול ועליתי ושוב ושוב.. האם יש פתרון? התרופה נותת לי רק את "הפוש" הראשוני..ואח"כ אני נתקעת.. האם יש פתרון??התרופה אחרי זמן מה מפסיקה להשפיע עליי, אשמח אם תוכלו לייעץ לי..,

05/02/2007 | 13:21 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום שירית ותודה על ברכות! מקובל להתחיל טיפול ברדוקטיל במינון של 10 מ"ג. בדר"כ המינון הזה מספיק ובמידה ואחרי תקופה מסויימת יש צורך, מעלים ל- 15 מ"ג.לרוב התרופה לא מפסיקה להשפיע מה שקורה הוא שכל מה שמסביב מתרופף, המוטיבציה יורדת, הכוחות אוזלים, המצוקה מופיעה ומתחילים המכשולים האמיתיים. עלייך להבין שכפי שאת אומרת התרופה נותנת לך את ה"פוש", היא עוזרת לך לעבור את תהליך ההרזיה, רצוי כמובן לשלבה עם מעקב תזונתי קפדני ולהערכתי גם עם טיפול קוגניטיבי התנהגותי שעוזר לפתור את הבעיה מהמקור, תיקון דפוסי אכילה ודפוסי חשיבה. טיפול מסוג זה יחד עם התרופה יובילו אותך לשינוי אמיתי שישמר כאורח חיים, כך תוכלי לסיים את הטיפול ברדוקטיל ולשמור על התוצאות. קחי בחשבון שבכל תהליך הרזיה מופיע השלב שבו נתקעים או לא יורדים ומדובר בדבר פיזיולוגי לחלוטין, השלב הזה הוא מאוד קשה ומתסכל, הדבר הנכון לעשות הוא להמשיך ולהתמיד, להגביר פעילות גופנית ובסופו של דבר הירידה ממשיכה. בהצלחה! ד"ר סילבינה מצקין לוי

14/03/2007 | 12:44 | מאת: אתי

מבקשת יותר מידע בנושא הרזיה ותרופת רדוקטיל תודה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה