מכון כושר.

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

20/06/2007 | 14:59 | מאת: מייקל

שלום אני בן 21 לפני כשנה שקלתי 76 קילו (גובה 1.74) ובמשך השנה ירדתי 12 קילו למשקל של 64 קילו. המשקל הלך ועלה במשך בחודשים האחרונים ל 66 קילו, ונשאר יציב. נרשמתי למכון כושר כדי לעצב את הגוף ובמשך החודש הזה שאני משקיע מתברר שאני ממשיך לעלות במשקל ל 68 קילו. מה קורה פה? האם זה בגלל פיתוח השרירים? אני חייב לרדת במשקל יש לי כרס וירכיים כמו של לויתן. האם להפסיק עם המנוי? אני מאוד רוצה שהשרירים שלי יפתחו אבל הכרס בבטן לא יורדת מה לעשות?

21/06/2007 | 19:23 | מאת: מוניקה קרן

שלום מייקל, ראשית, כל הכבוד על השינוי שעשית ועל הירידה המשמעותית במשקל. בעקבות האימון בחדר כושר, ישנה עלייה במסת השריר. כנראה שהעלייה במשקל נובעת מכך. תמשיך להתאמן. כדאי לשלב אימונים אירוביים ממושכים יותר, כדי לגרום לשריפת קלוריות ושומנים רבה יותר. חשובה לא פחות התזונה. עליך להמשיך ולהקפיד על תפריט מתאים. מומלץ שתתיעץ באופן פרטני עם דיאטנית, כדי להתאים את התפריט למשקל החדש ולתכנית האימונים. בברכה מוניקה קרן

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה