התקפי אכילה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/01/2007 | 13:16 | מאת: אלה

שלום אני בת 38 לשעבר הייתי בולימית, כאשר הפסקתי להקיא מזה 9 שנים, כיום יש לי התקפי אכילה בלתי נשלטים שיכולים להיות כשעה עד שעה וחצי, האים יש משהו שיכול להרגיע אותי ולהפסיק את התקפי האכילה האלה, יש ימים שאני ייציבה ויש ימים שזה משהו נוראי, כמו כן כל דיאטה שאני מנסה אינני מצליחה ליישם אותה חוץ משבעו בלבד, כיצד אפשר לעזור לי,תודה

10/01/2007 | 21:31 | מאת: ד"ר שלמה לוי

אלה שלום על פי מה שאת מתארת בעבר סבלת מבולמיה וכיום את מתארת התקפי זלילה בלתי נשלטים המתאים לתאור של binge .בד"כ מדובר בהתקפים בהם אוכלים ללא שליטה ומחשבה ולאחרהם מופיעות רגשות אשם על כך ששוב איבדנו שליטה. אחת הדרכים לטיפול במצב זה הינו השילוב בין טופמקס וטיפול פסיכולוגי שמטרתו לתת לך כלים לעצור את ההתקפים בשלבים המוקדמים זאת ע"י זיהוי המצבים הרגשיים שמובילים אותך לאוכל ניתוחם ומתן כלים חלופיים להתמודדות. פני לעזרה. בהצלחה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה