הדסה שייק כתחליף זמני למזון

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/03/2020 | 15:38 | מאת: yosi

היי, בגלל דלקת במרפק הלסת התנועה מאוד מוגבלת ומומחית פה ולסת אמרה לי להימנע מלאכול דברים שדרושים הרבה לעיסה ולהיצמד לתזונה רכה, יש לי הדסה שייק (יוצא בערך 550 קלוריות לשייק) יש אפשרות להשתמש בזה כתחליף למזון למשך כמה ימים? במיוחד כי קשה לי לפתוח את הפה כשיש אוכל על כף או מזלג בשביל להכניס אותו קל והרבה פחות כאב להשתמש בקשית. תודה מראש

הי. בגדול כן שיק של הדסה יכול להוות תחליף לארוחה אבל כמובן שלא מספיק רק שיק 1 ליום. הכמות צריכה להיות מותאמת . אבל ניתן לשלב גם מעדנים / יוגורטים / מרקים למיניהם גבינות רסק פרי או רסק ירק אלו הם מזונות רכים שניתן גם לשלב בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה