האם הירידה במשקל היא אגרסיבית ואני במשקל לא בריא?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/11/2019 | 18:49 | מאת: אביעד חסון

אני בן 38, ואני בדיאטה מזה כמה חודשים, אני יורד בין חצי קילו , לקילו בשבוע. הגעתי ל BMI 21. האם יש סכנה בלהמשיך לרדת במשקל? אני רוצה לרדת עוד 3 קילו כי יש לי עדיין די הרבה שומן בבטן ובפנים.

הי אביעד, נשמע שהירידה שלך חדה וגדולה. העובדה שאתה כל הזמן יןרד וכבר הגעת לbmi21 ואין עצירה , אינך צריך להמשיך ולרדת זה משקל תקין. ממליצה שתפנה לדיאטנית שתקבל תפריט מאוזן שיעזור לך ךשמור כל השגיך. מבחינת התחושה שעדיין לא מרגיש רזה עליך בעיקר לעבוד על פעילות גופנית וחיטוב וזה יעשה לך את ההבדל שרצית. בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה