סוכר vs סילאן שאלה לסיגל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

06/11/2019 | 10:09 | מאת: נועה

אשמח לדעת האם יש יתרונות לשים דבש/ סילאן על פני סוכר הבנתי שהגוף מפרש את כולם אותם דבר וכולם מבחנתו שווי ערך סוכר. מבחינה בריאותית גם חשוב לי לדעת לא מבחינה קלורית .

הי, נכון שבסוף כלם זה פחמימות פשוטות ואין לצרוך מהם הרבה אבל בסילן /דבש יש כמה יתרונות כמו למשך בסילן יש מינרל מסוג אשלגן. יש קצת ויטמיןb3 ושניהם מכילים נוגדי חמצון מסוג פוליפנולים מכאן שלשאלתך מהפן הבריאותי יש סוג של ייתרון אבל לא לשכח שיש להגביל צריכתם. סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה