עודף משקל וגובה של אדם

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

26/10/2019 | 10:03 | מאת: רועי

היי אני כיום בן 16.2 ותמיד סבלתי מעודף משקל. ב-5 חודשים אחרונים התחלתי דיאטה ואורח חיים בריא יותר (ספורט גם) שבעקבותיו ירדתי 15 קילו. אני שוקל כיום באיזור 70-71 והגובה שלי הוא 164-165. יש לציין שאני כבר חודשיים הולך לדיאטנית ונמצא בפיקוח. היא אמרה שביחס למבנה גוף שלי המשקל הנוכחי הגיוני (אולי לרדת עוד 2 קג לא יותר) השאלה שלי היא האם בגלל שירדתי במשקל אני אגבהה עכשיו? כי הבנתי שעודף משקל משפיע על הגדילה ואני רוצה ממש לגבוה. אשמח לקבל תשובה תודה

הי, אני שמחה לשמוע שעשית שינוי וירדת וזה נעשה בליווי ובפיקוח עם דיאטנית מכאן אני מניחה שכל התקופה אתה אוכל היטב ולא נוצרו חסרים תזונתיים לאור זאת , במידה ויש לך פוטנציאל לגובה מסוים כרגע הוא יוכל להתממש . בהצלחה בהמשך הדרך סיגל

26/10/2019 | 15:31 | מאת: רועי

תודה על המענה. הגובה הוא תהליך שייקח זמן נכון? או שעקב גילי הוא יהיה מואץ?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה