מבנה גוף ונטייה להשמנה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/10/2019 | 04:01 | מאת: אוריאן

היי, אני בת 18 מאז ומתמיד הייתי ילדה רזה( גובה 162 והמשקל הכי גבוה שאי פעם הייתי בו היה 53) חשוב לי לציין שההורים שלי ואחים שלי לא רזים כמוני... רציתי לדעת איך אפשר לדעת מהו המבנה גוף שלי והאם יש לי נטייה להשמנה? איך יודעים דברים כאלה? ממש תודה מראש

הי, מהנתונים שכתבת עולה כי משקלך תקין וכך היה לאורך השנים. לעודף משקל קיימת השפעה גנטית אולם לא פחות מכך ואולי יותר קיימת ההשפעה ההתנהגותית סביבתית והרגלי האכילה והספורט שלך. משקלך תקין וכך היה תמיד מכאן שאת אוכלת נכון ומותאם לצרכיך והמשיכי כך וכך יישמר משקלך . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה