תנגודת לאינסולין - השמנה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/10/2019 | 12:06 | מאת: חן

אוכלת בריא, נכון ומדוד. עושה ספורט 5 פעמים בשבוע באופן מסיבי. לא יורדת במשקל. הגוף מחזיק את המשקל. לאחרונה קראתי מאמר על גוף שסובל מתנגודת לאינסולין. איך אפשר לבדוק את זה? אילו בדיקות דם? האם אכילה צמודה מבלי מרווחים, לפי תפריט יכולה לגרום לתנגודת לאינסולין. ז"א גם אם נשארים במסגרת הקלורית לצורכי ירידה במשקל? תודה על תשובתך

הי. המלצתי החמה לפנות לדיאטנית המתמחה בספורט ותעברו יחד על התפריט, ייתכן ומשהו לא מתאים . לגבי תנגודת לאינסולין ניתן לבדןק בבדיקות דם דרך רופא המשפחה . בברכה סיגל

03/10/2019 | 13:15 | מאת: חן

איזו בדיקת דם בודקת תנגודת לאינסולין?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה