שאלה בקשר למזונות המכילים ברזל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

13/09/2019 | 09:08 | מאת: שירה

הנני לקחתי תוסף ברזל למשך חצי שנה לאחר שכל הרמות בסדר החלטנו לנבות כמה חוגשים בלימולראות מה המצב למרות שיש דילמה שאולי כדור כלדהוא אולי גרם לירידה כלשהיאנחוץ מזה שתמיד הייתי גבולית. השאלה איזה עוד מזונות חוץ מבדר בקר הם עתירים בברזל ולא אגוזים שקדים וכאלה , תודה.

מקורות ברזל טוהים נוספים בנוסף לבשר בקר זה גם הודו אדום, טחינה משומשום מלא, קטניות הכוונה עדשים , אפונה, שעועית לבנה וכדומה . גם בדגנים כגון קינואה . ירקות ירוקים . וכיום יש הרבה דגנים- קורנפלקס /ברנפלקס וכדומה שמתוספים בברזל . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה