כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/09/2019 | 13:30 | מאת: אור

היי סיגל ב15.12 אני מתגייסת וכבר הורידו לי פרופיל על תת משקל( שקלתי 47 ובצבא פחות מחמישים זה תת משקל) ומאז הצו ראשון ירדתי הרבה במשקל.. הגובה שלי הוא 162 והמשקל 42.1 אני נמצאת אצל דיאטנית ועוקבת אחרי התפריט שלה אבל עדיין נשארתי באותו משקל כי ממש קשה לגוף שלי לעלות. רציתי לדעת במספרים כמה קלוריות אני צריכה לצרוך כל יום על מנת לעלות לפחות עוד שניים שלושה קילו עד הגיוס? תודה מראש אני מנסה לעלות במשקל לפחות 2 3 קילו עד לגיוס

הי, נשמע שאת אצל דיאטנית ואתן עושות עבודה צמודה וזה הכי נכון. מכיוון שצריך לראות מה את אוכלת ואז להוסיף עוד קלוריות וזה נעשה במיפגשים האישיים וזה הנכון . המון בהצלחה , סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה