עליה מאוד מהירה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/07/2019 | 00:49 | מאת: מ

שלום.. שקלתי לפני חצי שנה 78. לפני שלושה חודשים 86. וכרגע 96. והיד עוד נטויה. נקודת המפנה היה ניתוח שעברתי לפני חצי שנה שהכניס אותי למשבר ואני עדיין מחלימה ממנו. רוב היום אני במיטה. לא אוכלת הרבה מצד אחד אך מהצד השני לא זזה בכלל. לפני הניתוח לא עדיתי ספורט טלא הייתי פעילה בעבודה עם הרבה תזוזה.. האם אחרי שאחלים ואחזור לריצות הרגילות של השגרה יהיה לי סיכוי לרדת אותם במהירות כמו שעליתי? או שאצטרך דיאטה אגרסיבית? תודה

הי, ראשית החלמה מהירה והרבה בריאות, לגבי קצב עליה וירידה, לצערי הגוף עולה מהר במשקל אבל הירידה קשה יותר, ובוודאי לא באותו הקצב, המלצתי לך גם עכשיו למרות חוסר הפעילות לא להגזים באכילה , לעיתים לאור המצב יש אכילה מנחמת וזה מוביל לעוד עליה, כמובן שעם החזרה לשיגרה והפעילות היום יומית תשובי לרדת אבל המומלץ יהיה להכנס לתוכנית מסודרת שתעזור לך לחזור ולרדת, כרגע הייתי מתמקדת בהחלמה ובבריאות כמובן ולא מרבה באכילת אוכל דחוס קלוריות , סיגל

09/07/2019 | 20:15 | מאת: מ

אני לא אוכלת הרבה.. אבל אני מרגישה שאני ממש מתנפחת בזמן האחרון

הי , אני מבינה שרגע את עדיין בשלב ההחלמה , אז להתמקד בו ולאחר מכן לפנות אולי לרופא המשפחה ולדיאטנית ולנסות ולראות מה הסיבה בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה