מיגרנה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

29/04/2007 | 19:14 | מאת: נילי

עודד שלום רב קראתי על ההתמחות שלך, וברצוני לשמוע את עצתך... אני בת 32, סובלת ממיגרנות מהילדות, כך שאני לא זוכרת את עצמי בלי כאב ראש, אני שומרת מבחינת תזונה, לא אוכלת מוצרי חלב, בשר אדום, שוקלד ותפוזים. טופלתי בתרופות שונות, כיום אני לוקחת - רילרט, ריזלט ואמיטרקס - נגד כאבים, שלפעמים הם לא עוזרים, טופלתי גם בתרופה נגד דיכאון- אלטרול, אך אני מרגישה עייפה וישנונית בגללה, ניסיתי טיפולים אלטרנטיבים כמו פרחי באך, רפלקסולוגיה, דיקור סיני, הומאופתיה ועוד, אך הכל עזר לתקופה קטנה. כיום אני סובלת מכאב כמעט יום יומי, וכבר אין לי אימון בטיפולים ובתרופות, בשנתיים האחרונות אני סובלת גם מכאבי כתפיים וצוואר מה שמחמיר עוד יותר את כאבי הראש שלי, אני כבר מותשת מהכאב ומרגישה דכאון וחוסר אונים... האם יש תקווה? אשמח לשמוע ממך...

30/04/2007 | 10:07 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, נראה שבאמת ניסית כבר תחומי טיפול רבים ומגוונים, והבעיה נותרה בעינה. כנראה, טופלו הסימפטומים, אך המקור לבעיה לא אותר עדיין. בשל כך, עלי לשאול אותך מספר שאלות, מה שאינו ניתן לביצוע מעל דפי הפורום. לכן אשלח לך את כתובת הדו"אל שלי ונתקשר ישירות כדי לאפשר לך לפתור את בעיתך בהקדם. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש