כאבי ראש כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

18/09/2011 | 20:18 | מאת: יהודית

שלום שמי יהודית ואני בת 41 מזה כ-6 חודשים ומעלה סובלת אני מכאבי ראש ממושכים וחזקים באיזור אחורי העניים הצוואר בצדדי העניים ואף לסחרחורות ולאיבוד שווי משקל לפני כחצי שנה בוצע סיטי +צילום צוואר אלכסונים הסיטי תקין תודה לאל אך בצילום צוואר התגלה לורדוזיס מוגבר אודה מאז ועד היום טופלתי בכל מיני כדורים נקסין ארטופן והכאב לא מניח לי ומשבש את שגרת חיי אודה לך אם תייעץ לי על שיטות טיפול אציין שרופא המשפחה הפנה אותי לנורולוג ועדיין לא ניגשתי בתודה מראש הסובלת מא

02/10/2011 | 07:17 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, נסי טיפול קרניוסקראל. הוא עשוי להועיל לך. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש