כאב בבן 9 בצד ימין קדמי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/11/2009 | 11:42 | מאת: ג'קי

הבן שלי בן ה- 9 סובל מכאב ראש בצד ימין קדמי כבר שבועים. הוא מאושפז ועד כה שללו: שפעת חזירים, סינוסיטיס, לחץ תוך גולגלתי, ועשו לו CT ואיאיגי ואנחנו בדרך ל-MRI . הוא לוקח כדור נקסין פעמים ביום וזה מקל לו קצת את הכאב. האם יש לכם רעיון אבחון והצעות להמשך טיפול? תודה, ג'קי

01/11/2009 | 12:02 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, המלצתי היא להמתין לתוצאות ה- MRI בטרם תנקטי בצעד כלשהו. אם תישלל כל בעיה תוך גולגולתית מומלץ לפנות לאיבחון וטיפול בקרניו סקראל או דיקור סיני. בהצלחה ושיחלים במהרה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש