חבלה בקרקפת חזקה עמוד שדרה גבי ומותני

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

20/01/2020 | 16:00 | מאת: שאלה למומחה

האם חבלה חזקה בקרקפת -חבלה חזקה מאוד שברקע שלי יש לי הפרעת תנועה קטנה יכולה להשליך לכאבי גב חזקים ויראו את זה בהדמייה של עמוד שדרה גבי ומותני?

20/01/2020 | 17:23 | מאת: עודד גבע

שלום רב, חבלת ראש קשה יכולה בהחלט לגרום לכאבי גב, צוואר וראש. אם זה ייראה בהדמיה או לא תלוי במצב הפיזי - האם יש נזק מבני או לא.

20/01/2020 | 18:46 | מאת: שאלה

החבלה הייתה חזקה בקרקפת לפני שנה וזה גרם לכאבים בקרקפת ראש האם זה יכול להשליך לגב כאבים חזקים? האם זה בגלל שעברתי כריתת המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם מעצם פרונטלית שמאלית של המוח יש קשר לכאבים בגב? האם נורוכירוג מבין בקריאת הדמייה של עמוד שדרה גבי ועמוד שדרה מותני?

20/01/2020 | 19:52 | מאת: עודד גבע

שלום רב, זה אפשרי אך קשה לדעת. נוירוכירורג יכול לזהות פגיעות או להיעזר ברדיולוג.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש