כאבי גב עליון בצד ימין בהריון

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/10/2019 | 21:40 | מאת: רים

היי אני בהריון שבןע 21+ מתחילה להרגיש כאבי גב באזור פס החזיה מצד ימין שגם לפעמים מקרין לאזור חגורת הכתפיים והצוואר אני מרגישה שלפעמים זה נובע מצורת ישיבה לא נכונה אבל לא בטוחה ממה זה יכולה לנבוע ואיך אפשר לטפל ?

29/10/2019 | 06:21 | מאת: עודד גבע

שלום רב, סביר בהחלט מה שאת חשה בעצמך, שזה תוצאה של ישיבה לא נכונה בנוסף לשינויים שחלים בגופך עם התקדמות ההריון והתפתחות התינוק, שאולי גם מתחיל לזוז. מצאי לך כורסה או תחליף ורפדי לך אותו כדי שתוכלי לשבת בתנוחה טובה ונוחה יותר. סביר שהכאבים יחלפו מאליהם ואם לא אפשר לטפל בקרניוסקראל, עיסוי עדין או פיזיותרפיה המיועדת לנשים בהריון. והעיקר, שמחי על מה שעומד להתרחש עוד כ-19 שבועות ...

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש