פסןריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

01/10/2016 | 22:18 | מאת: יולי

התחילו לי מעין שלפוחיות בכפות הידיים שבחלק מהן מופיעה נקודה שחורה/ חומה כהה .. היו לי עד היום בערך כבר חודש רק בודדות וכמה פעמים גם ברגליים, הן לעיתים מגרדות. אמא שלי סובלת מפסוריאזיס שלטענתה התחיל בדיוק ככה ועכשיו כפות הרגליים והידיים שלה נראות סיוט... מה שאני מתארת נשמע כמו פסוריאזיס? רופא העור שלי לא בדיוק התייחס אליי וגם חא היה שום נגע עד שהגעתי אליו.. מפחדת שזה יגיע למצב כמו של אמא .. מה אתה ממליץ לי לעשות ? אגב מאז שילדתי אני סובלת מגירושים וקילופים בקרקפת הרופא עור אמר שזה סבוריאה .. שום שמפו וטיפות לא עוזרות בינתיים... תודה מראש

04/10/2016 | 02:27 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

נשמע כמו צורה פוסטלולארית של פסוריאזיס. בד"כ קשור לעישון. גשי לרופא עור ודרשי התייחסות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה